Opsigelse - Sletning af bruger

Hvis man ikke længere ønsker at bruge Xena og gerne vil slette regnskaber og sin bruger, så følger her en vejledning på hvordan det gøres

Opsigelse samt sletning af bruger eller regnskab:

Når man er bruger af Xena, så er der ingen bindinger eller forpligtigelser. Man kan som første bruger i et regnskab benytte Xena helt gratis og der er derfor ingen opsigelse eller prøveperiode.

Ønsker man ikke længere at benytte Xena er det derfor mulig bare at lade være med at benytte det. Der er ingen krav om at man sletter sin bruger eller regnskaber. Ønsker man ikke at modtage nyhedsbrev, så kan dette afmeldes under sin brugerprofil

Ønsker man at slette sin bruger og de regnskab, som man har oprettet, så er dette fuldt muligt. Man kan ikke skrive til Xena support og få dem til at slette data. Xena sletter af sikkerhedsmæssige årsager aldrig data.

Hvert regnskab slettes under Virksomhed -> Virksomhedsprofil. Under menuen i "Grundlæggende data" er der en "Slet regnskab" mulighed. Dette er det kun administratorer som har adgang til:

undefined

 

Hvis man ønsker at slette en bruger gøres det på følgende måde:

Efter indlogningen, så vælges "Min profil" under bruger-menuen øverst i højre hjørne. I rammen "Personlige data" trykkes på menuen (de tre streger). Her vælges "Slet bruger".

undefined