Oppsigelse – slette bruker

Hvis du ikke lenger ønsker å bruke Xena og gjerne vil slette regnskaper og brukeren din, kan du følge denne veiledningen.

Oppsigelse og sletting av bruker eller regnskap: 

Når man er bruker av Xena, er det ingen bindingstid eller forpliktelser. Man kan som første bruker i et regnskap benytte Xena helt gratis, og det er derfor ingen oppsigelse eller prøveperiode. 

Hvis man ikke lenger ønsker å bruke Xena, kan man defor bare la være å bruke det. Det er ingen krav om at man må slette brukeren sin eller regnskapene. Hvis man ikke ønsker å motta nyhetsbrev, kan man gjøre det under brukerprofilen sin. 

Hvis man ønsker å slette brukeren og de regnskapene man har opprettet, er dette fullt mulig. Man kan ikke skrive til Xena support for å få dem til å slette dataene. Xena sletter av sikkerhetsmessige grunner aldri data.

Hvert regnskap slettes under Firma -> Firmaoppsett. Under menyen i "Grunnleggende data" er det mulig å trykke "Slett regnskapet". Dette er det kun administratoren som har adgang til:

undefined

 

Hvis man ønsker å slette en bruker, gjøres det på følgende måte:

Etter innloggingen velges "Min profil" under brukermenyen øverst i høyre hjørne. Deretter velges menyen under "Personlige data". Her velges "Slett bruker".

undefined