Virksomhed

Opsigelse - Sletning af bruger

Hvis man ikke længere ønsker at bruge EG One og gerne vil slette regnskaber og sin bruger, så følger her en vejledning på hvordan det gøres

Opsigelse og sletning af bruger eller regnskab:

Når man er bruger af EG One, så er der ingen bindinger eller forpligtigelser. Ønsker du ikke længere at benytte EG One, kan du afsintallere alle dine betalbare apps, og derefter nedgradere til Xena free (under Virksomhed -> Abonnement). Nu har du den gratis version af EG One, og kan stadig tilgå bogførte posteringer m.m.

Vil du alligevel slette din bruger og de regnskaber du har oprettet, så er dette fuldt ud muligt. Man kan ikke skrive til supporten og få dem til at slette data, supporten sletter af sikkerhedsmæssige årsager aldrig data.

Inden sletning kan du lave en komplet sikkerhedskopi af data og bilag. Se vejledning her.

 

Slette et regnskab:

  1. Gå til Virksomhed -> Virksomhedsprofil.
  2. Åbn menuen i boksen "Grundlæggende data" og vælg "Slet regnskab". Det er kun administratoren der kan slette regnskabet.

Sletning af et regnskab i Xena

 

OBS: Hvis du ikke har øvrige regnskaber oprettet i EG One, vises nu en dialog til oprettelse af et nyt regnskab. Tryk på Annuller i denne dialog!

 

Slette en bruger:

  1. Log ind i EG One.
  2. Gå til "Min profil" i bruger-menuen, øverst til højre.
  3. I boksen "Rediger bruger" trykker du på knappen "Slet"

Sletning af en bruger i Xena

Ved at klikke "Acceptér" giver du dit samtykke til brugen af cookies. Der kan være indhold, der ikke kan vises uden brug af Xena ApS' cookies. Xena ApS bruger egne cookies og cookies fra tredjeparter til statistik, navigation, indholdsoptimering, præferencer og målrettet indhold og markedsføring fra Xena ApS. Læs mere her