Slet regnskab fra Xena

Denne video viser hvordan man sletter et regnskab i Xena.

Åben det regnskab du vil slette, gå til menuen "Virksomhedsprofil". Her finder du i muligheden for at slette regnskabet. Kun regnskabets administrator har denne mulighed. Sørg for at tage en lokal kopi inden du sletter regnskabet, for handlingen kan ikke fortrydes!

Prøv Xena og se hvor effektivt det er!

Opret din konto
Ved at klikke "Acceptér" giver du dit samtykke til brugen af cookies. Der kan være indhold, der ikke kan vises uden brug af Xena ApS' cookies. Xena ApS bruger egne cookies og cookies fra tredjeparter til statistik, navigation, indholdsoptimering, præferencer og målrettet indhold og markedsføring fra Xena ApS. Læs mere her