Gå til indhold

Opdateringer 1,5 min. læsning

Opdatering - Maj 2022.1

Nyheder: Ekstra kontrol ved deaktivering af varer

Deaktivering af varer

Når man på en varelinje vælger menupunktet 'Slet' (via de 3 prikker), undersøger Xena om varen er, eller har været, tilføjet på enten salgsordrer eller købsordrer tidligere. Hvis varen ikke har været brugt, bliver den slettet. Men hvis varen har været i brug, bliver den kun deaktiveret.

En deaktivering betyder at varen stadig findes i kartoteket, men den bliver ikke vist frem i søgniger, med mindre du vælger også at se slettede varer.

Skærmbillede fra vareoversigten i Xena: Der er sat tjektegn i "Vis slettede" og en vare er markeret som slettet.

Tidligere var der ingen kontrol på, ved sletning (deaktivering) af varer, om der i forvejen var en deaktivert vare, med samme varenummer. Vi har nu tilføjet denne kontrol, da import af nye varer blev blokeret, hvis der var deaktiverede varer med samme nummer.

Så har du brug for at slette en vare der tidligere har været i brug, kan du med fordel ændre varenummeret inden varen slettes.

 

Øvrige rettelser

  • Acontofakturering i projektmodulet er nu også muligt med procentsatser eller beløb indtastet med decimaler.
  • Det er nu muligt at bogføre ordrer med styklister, hvis flere styklister er tilføjet på ordren, og disse styklister indeholdt de samme varer.
  • Filtre på projektrapporter har fået et designløft.

 

Har du set alle de nye funktioner vi har frigivet tidligere? Hvis ikke, kan du altid finde dem her.

Team Xena ønsker dig god fornøjelse med denne omgang nye tilføjelser. Husk at følge os på et af dine foretrukne sociale medier, f.eks. Facebook, Instagram eller Twitter, hvor vi løbende informerer om nyt.


Udgivet