Cookie- og privatlivspolitik

Vi bruger cookies til at samle statistik om brugen af Xena og for at yde en god service til vores kunder og brugere.

Da det er din computer eller enhed, cookien skal gemmes på, er det selvfølgelig helt op til dig, om du vil give samtykke til dette. Bemærk dog, hvis du vælger at blokere for cookies fra Xena, kan vi ikke garantere at vores hjemmeside og produkt kan levere den forventede service.

 

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil som gemmes på din computer for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

 

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Læs, hvordan du kan slette eller helt blokere for cookies på http://minecookies.org/cookiehandtering.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

 

Formål med cookies på Xena

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger og yde support.
  • Trafikmåling, så vi ved, hvor mange der besøger vores site.

Cookies fra xena.biz og my.xena.biz:

  • Xena - cookies som er nødvendige for at du kan bruge Xena applikationen.
    • XSID, session-cookie, slettes når du lukker browseren.
    • K-XSID-fcpcdled, session-cookie, slettes når du lukker browseren.
  • Google Analytics - cookies som bruges til indsamling af statistik så vi kan forbedre oplevelsen af Xena.
    • __utma, gemmes i 2 år.
    • __utmb, gemmes i 30 minutter.
    • __utmc, session-cookie, slettes når du lukker browseren.
    • __utmz, gemmes i 6 måneder.
  • Live Chat - cookies som bruges i forbindelse med support.
    • __lc.visitor_id., gemmes i 2,5 år.
    • lc_window_state, session-cookie, slettes når du lukker browseren.

Cookies fra newrelic.com, bruges til indsamling af statistik:

  • JSESSIONID, session-cookie, slettes når du lukker browseren.

Cookies fra livechatinc.com, som bruges i forbindelse med support via chat:

  • __livechat, gemmes i 2 år.
  • 3rdparty, session-cookie, slettes når du lukker browseren.
  • recent_window, session-cookie, slettes når du lukker browseren.
  • __livechat_lastvisit, gemmes i 2 år.
  • common_iwcs_0, session-cookie, slettes når du lukker browseren.
  • main_window_timestamp, session-cookie, slettes når du lukker browseren.
  • main_window_timestamp_0, session-cookie, slettes når du lukker browseren.

 

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af Xena. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkter, tjenester og teknologier.

 

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Xena, skal du rette henvendelse til os. Se kontaktoplysninger nederst på denne side. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registreret i henhold til reglerne i persondataloven.

 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling at internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde at væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, her du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig er til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

Kontakt Xena

Du kan kontakte Xena her:


Sidst opdateret 27-01-2015.